It’s all about the details!

Annonse: innlegg i samarbeid med Stas hår & bryn

November look

Tross kalde dager nå i November, kunne jeg gå rundt i kjole med strikk over i Amsterdam uten å fryse. Vil ikke tørre å påstå at jeg kan gjøre det her på vestlandet, men med en god jakke over går det nok.

Før jeg dro til Amsterdam, fikk jeg denne nydelige perlevesken fra Stas Hår & Bryn i posten. Den er håndlaget og finnes også i hvit. Fin, ikke sant?

Den ble brukt hver eneste dag her nere. Ikke bare fordi den er så fin og passer til alt, men også fordi det er god plass i den. Tro det eller ei, men jeg fikk faktisk plass til både mobilen min, lommeboken, powerbank og Leica kameraet mitt i uten at det “rant” over. En brukbar veske med andre ord 🙂

Genser her / Kjole fra Getinspired, her / Boots fra Bershka / Veske fra Stas Hår & Bryn her //

perlevesken er perfekt året rundt, men ekstra fin å ha nå til jul. Du kan ha den med på julebord eller til julaften. Husk at den også finnes i hvit!