Hit inviter du noen du er glad i på ferie!

Lyst å prøve noe nytt i sommer? Finne på noe sprell med familien eller vennegjengen? Book opphold på Boretunet og lær deg å surfe uten å dra til Bali!

book opphold på boretunet

Norges svar på Miami Beach!

Rett under to timer fra Haugesund finner du leilighetene på Boreturet. Et lite, koselig og moderne sted på Jæren. Her kan du booke enkeltrom med flotte fellesområder, eller unne deg en koselig leilighet med noen du er glad i.

Boretunet er et nytt, hipt og kreativt hostell som ligger på Bore, Jæren rett utenfor Stavanger. Hostellet består av fire unike leiligheter, samt fem soverom/enkeltrom som har felles kjøkken, stue og bad. Ønsker man å dra på ferie alene, booker man et soverom. Er du vennegjeng eller en familie, booker du en leilighet. Enklere blir det ikke! Du trenger ikke å stresse med parkeringsplass, det er det nok av.

Bare et par minutters gåavstand finner du Norges svar på Miami Beach, Borestranda. En stor og flott strand med mer enn nok plass til oss turister. Ønsker du å finne på noe kan du booke surfebrett/surfekurs på huset, eller kose deg med både grill og fellesskap.

Pakketips:

Vi hadde et nydelig opphold i “Tinyhouse B3”, som er en leilighet med både privat kjøkken, bad, stue og balkong. Her finner du det aller meste, men vil anbefale å kjøpe inn håndsåpe, shampoo og pakke med hårføner. På kjøkkenet er det komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Dog er det ikke et kjøleskap med fryser, så vær obs på dette når du handler inn mat.

Utenom det nødvendige som toalettsaker og klær, trenger du ikke å pakke mye mer. – Men å ha en kortstokk eller et brettspill liggende i kofferten slår aldri feil.. 😉

Bonus: De har gratis wifi på huset!

Perfekt for både venner og familie!

Hva med å booke et opphold for vennegjengen eller for hele familien? Lær dere å surfe sammen med instruktør, slapp av og nyt sommeren på stranden og avslutt kveldene med bålkos. Bedre blir det ikke.

Selv booket venninnene mine og jeg et privatkurs, og hadde en fantastisk opplevelse. Vår surfeinstruktør, Johanna, var hyggelig, kunnskapsrik og engasjerende. Hun har det som trengs for at opplevelsen skal bli perfekt. Anbefales på det varmeste.

Selvom TV ikke er tilgjengelig, finnes det mer enn nok du kan finne på. Book et surfekurs, ta en løpetur på Borestranda, grille, spille brettspill, tenne bål og se på solnedgangen, bade i sjøen og nyte solrike dager. Blir du rastløs eller er uheldig med været, kan du alltids ta en 30min kjøretur til Stavanger Sentrum for restaurantmat og shopping.

Enjoy!