Buy my Lightroom presets!

Endelig kan du kjøpe mine favoritt-filtre til Lightroom desktop & mobile!

Edit like me!

Endelig har jeg lansert mine egne Lightroom Presets for både desktop og mobil. For bare et halvt år siden trodde jeg dette aldri ville skje. Etter mye om og men bestemte jeg meg for å høre på dere, og legge dem ut for salg. For meg er dette litt vemodig, da jeg har jobbet og opprettet disse filtrene på egen hånd og brukt dem i mange år. Det føles ut som jeg “gir” noe av meg selv, som føles litt rart, men også veldig fint. Det er jo veldig stas at noen like redigeringen min så godt – at de faktisk ønsker å kjøpe nøyaktig de samme!

Nå har det gått et par dager siden jeg lanserte dem, og responsen har vært overveldende. Jeg hadde aldri trodd at så mange skulle være interessert i å kjøpe mine presets!

Per i dag har jeg lansert tre ulike presets! To pakker for mobil, og en for desktop. Du finner de ulike pakkene her på bloggen!