A pop of color!

Når det kun regner og været er grått, er det fint å kle seg litt i farger. Hverdagen blir rett og slett litt bedre når man går i rosa! Enig?

Innlegget inneholder annonselinker

Pop of rosa!

Rooosa, jeg liker bare ting hvis de er rooosa! Altså, det er bare så deilig å kunne ta på seg en fargerik genser når det er så grått og trist ute. Genseren gir meg en skikkelig vårstemning! Plukket den med meg hjem fra Amanda Storsenter for noen uker siden, og er blitt så glad i fargen. Jeg blir faktisk glad av å bare se på den! He he 🙂

I dag startet jeg dagen med å trene, for å så ha en del kontortid. Deilig å starte morgendagen med litt mosjon – noe jeg bør bli bedre på. Nå skal jeg snart spise lunsj, for å så lage en stylingvideo til IG-TV!

Ønsker dere alle en strålende helg!

Rooosa, jeg liker bare ting hvis de er rooosa!

Hva sa du, sa du grønn?

Nei, det er roosa!

Get the look!

Dagens outfit: Genser HER / Skjorte gammel fra H&M, lignende HER / Sneakers HER / Veske fra Louis Vuitton / Buse HER / Hatt fra Lack of Colors / Ytterjakke HER //

Hva synes du om denne outfiten?